Jelentkezés

A jelentkezés folyamata

  • ­Jelentkezni az mkevandorgyules.hu oldalon látható „Regisztráció” gombra kattintva megjelenő regisztrációs űrlapon keresztül tudnak.

  • A jelentkezés beküldését követően egy automatikus visszaigazolást kapnak megadott e-mail címükre a jelentkezési lapon jelölt válaszaikról, illetve egy kalkulációt a várható költségekről. (Amennyiben ez az e-mail nem érkezik meg és nem található meg a Levélszemét mappában sem, abban az esetben érdeklődjenek a vandorgyules2022@uni-mate.hu címen a jelentkezés beérkezéséről.)

  • Kollégáink néhány napon belül személyesen is ellenőrzik regisztrációs lapjukat és egy levelet küldenek a vandorgyules2022@uni-mate.hu e-mail címről, amiben visszaigazolják a jelentkezési lapjukon szereplő igényeik tudomásul vételét, illetve az ellenőrzött költségeket. Ez a levél tartalmaz majd egy linket a befizetéshez szükséges díjbekérő igényléséhez szükséges űrlaphoz.

  • A díjbekérő elkészítéséhez szükséges űrlap segítségével akár saját maguk részére, akár más költségviselő nevére is igényelhetik a díjbekérőt. Arra is van lehetőségük, hogy a költségeket megosszák és az adott jelentkezéshez bontva igényeljenek díjbekérőt maguk, illetve más költségviselő részére.

  • Amennyiben a regisztrációs időszak (amely 2022. június 12-ig tart) végéhez közeledve úgy látjuk, hogy a díjbekérőt még nem kérték meg, erről emlékeztető e-mailt fogunk küldeni.

  • A díjbekérőket egyszerre, a regisztráció zárását követő (azaz a 2022. június 13-al kezdődő) héten fogjuk megküldeni mindenkinek, a költségeket ezután tudják átutalással kifizetni.