MKE 55. Vándorgyűlés

jelentkezési lap

A jelentkezés 2021.07.07. 15 óra 30 perckor lezárult. 
Köszönjük az érdeklődést!

A csillaggal (*) megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Érkezés - Kérjük, jelölje be előzetesen érkezésének időpontját és módját!
A szálláshelyekkel kapcsolatban részletes információ a weboldalon található. A jelentkezési határidő (2024. május 31.), az ezután beérkező szállásfoglalások teljesítését nem tudjuk garantálni. A férőhelyek feltöltése jelentkezési sorrendben történik. Szegeden az IFA 500 Ft/fő/éj, befizetéséről tájékoztató a szállásoknál.
A július 19-i vacsora igénylésénél kérjük, figyeljen arra, hogy részt vesz-e a baráti találkozón.
Szekcióülések (Kérjük, jelölje be előzetes részvételi szándékát!)
Baráti találkozó (Kérjük, jelölje be előzetes részvételi szándékát!)
Az alábbiak közül, amennyiben bizonyos tételt nem vesznek igénybe, kérjük, hogy a költségviselő adataihoz írják azt, hogy ’nincs’, az irányítószámhoz és adószámhoz pedig azt, hogy 0000.
Szállást a vándorgyűlés ideje alatt Szeged különböző kategóriájú szálláshelyein biztosítunk résztvevőink számára. Kérjük, jelentkezés előtt tekintsék meg honlapunkon a részletes leírásokat és az aktuális lehetőségeket. Tájékozódhatnak a szálláshelyek kapacitásáról, megközelíthetőségéről és a parkolási lehetőségekről. A jelentkezéseket beérkezési sorrendben tudjuk elfogadni, ezért, ha betelik egy szálláshely, a honlapon és jelentkezési lapon jelezni fogjuk. Van lehetőség a jelentkezési lapon kívül is magánúton szállásfoglalásra.
A foglalást csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha a szállásdíj kiegyenlítése megtörténik a szálláshely által megadott, a honlapunkon megtalálható kötbérmentes lemondási határidőig.