Kollégium

Kollégiumi szálláshelyek

Tatabányai Kollégium

2019 szeptemberében adták át az egykori MÁV-szállóból kialakított, százágyas középiskolai kollégiumot Tatabányán.

A közel 2 milliárd forintos beruházásból megvalósuló új diákszállás fiatalos külsőt kapott, az ablakokat a szivárvány színeire festett sávok keretezik. A földszinten mozgáskorlátozott hallgatóknak készültek egyágyas szobák, továbbá itt kapott helyet az orvosi rendelő, a közösségi terek, valamint az irodák. Az emeleteken két- és háromágyas szobákat alakítottak ki vizesblokkokkal, szintenként tanulószobákkal, felügyelői helyiségekkel. Az épületet teljesen akadálymentessé tették, liftet építettek be.

A helyi önkormányzat döntése értelmében az IFA összege 220 Ft/fő/éj.

Szobaárak:

Kétágyas szobában két fő elhelyezésével.
8.150 Ft+IFA/fő/éj
 
Reggeli: 1270 Ft /fő 
 
A szállások kizárólag a jelentkezési lapon foglalhatók!

Esély Budapest Alapítvány Tatai Tábora

Az Öreg tó partjától 100 méterre fekvő, 5 hektáros természetvédelmi területen mintegy 800 fő egyidejű elhelyezésére van lehetőség, a vasútállomástól 10 percre, csendes környezetben.

A nyári tábor három 200 fős altáborra van felosztva, melyek önállóan, jól elkülönülten, de egymás szomszédságában vannak. Ezekben az altáborokban 6+4 fős emeletes ágyas szobák vannak, a mosdók, wc-k, fürdők az altáboron belül,  de külön épületben találhatók.

A csoportvezetők részére az altáborok szomszédságában 14 db 2 ágyas szobát tudunk biztosítani, ahol két szobához egy zuhanyzó és egy különálló wc tartozik.

A tábor nyári területén több foglalkoztató szoba, 200 fős önkiszolgáló étterem, és egy 600 főt befogadó „Csillag” épület található, 2 bitumenes kézilabdapályával, 1 db kosárlabdapályával, 2 db röplabdapályával, ping-pong asztalokkal.

A tábor területén rengeteg árnyékot adó fa -éger, cser, fenyő, tölgy- található, amely a dús növényzetükkel kiváló levegőt biztosítanak a nyári melegben.

A főépületben a nyári időszakban mintegy 180 főt tudunk elhelyezni 2-4 ágyas mosdóval ellátott, vagy zuhanyozós szobákban. A vendégek részére szintenként vannak fürdők, wc-k.

A főépületben foglalkoztató szobák, egy klubterem és egy 130 fős vetítő terem található.

Tata és környéke számtalan látnivalót kínál, az Öreg tavon sétahajózás, illetve a városnéző guruló vonat különösen ajánlottak a várossal való ismerkedésre.

Az Öreg-tó partja 100 m-re található, ahol a tavaszi-őszi madárvonulási időszak idején kb. 15000 madár pihen. Nyáron a sétahajózás lehetősége mellett sok színes program zajlik a városban, a tó és környéke számtalan látnivalót kínál. Ezeknek a lehetőségeknek a lebonyolításában segítséget adunk.

A tatai önkormányzat döntése értelmében a helyi IFA összege 595 Ft/fő/éj.

Szobaárak:

 • Kollégiumi négyágyas szobák 4.950 Ft+IFA/fö/éj
 • Kollégiumi kétágyas szobák 6.200 Ft+IFA/fö/éj
 • 2 személyes vezetői szobák 5.800 Ft+IFA/fő/éj
 • Nyári tábori 4 illetve 6 személyes szobák 4.400 Ft+IFA/fő/éj
 • 3 személyes faház (saját fürdő, WC és konyha) 16.400 Ft+IFA/faház/éj
 
Reggeli:  900 Ft/fő, vegetáriánus felár +20%/, mentes felár +50%

Cím: 2890 Tata, Fáklya utca 4.

A szállások kizárólag a jelentkezési lapon foglalhatók!

Sport Hotel, Tatabánya

 • Tatabánya központjában, a Gyémánt Fürdőtől csupán 2-3 perc sétára található Sport Hotel és Étterem szeretettel várja a kikapcsolódásra vágyókat.

Előnyös áron, légkondicionált, akár tágas erkéllyel rendelkező szobáinkban garantált a zavartalan pihenés és a kellemes feltöltődés. A 2018-ban épült Superior szobáik modern és elegáns berendezésükkel garantálják a még igényesebb tartózkodást. A családbarát szálloda, szeretettel várja a legkisebb a vendégeket is, odafigyelve minden igényükre, az éttermi etetőszékektől egészen a játszótérig. A hotel egész területén ingyenes Wifi hálózat elérhető.

A hotel ingyenes privát parkolóval és 24 órás portaszolgálattal rendelkezik. Az árak a reggeli díját is tartalmazzák, amely hétköznap 7-10 óráig, hétvégén 8-10-ig fogyasztható. A szálloda az M1-es autópályáról néhány perc alatt könnyedén megközelíthető.

Tatabánya első, hivatalosan minősített szállodája 2022-ben a Sport Hotel٭٭٭.

A helyi önkormányzat döntése értelmében az IFA összege 220 Ft/fő/éj.

Szobaárak:

 • Standard erkély nélküli kétágyas szoba 10.450 Ft+IFA/fő/éj
 • Superior erkély nélküli kétágyas (pótágyazható) szoba 10.000 Ft+IFA/fő/éj
 • Családi szoba 4 főre 7.000 Ft+IFA/fő/éj
 • Standard erkélyes kétágyas szoba 11.450 Ft+IFA/fő/éj
 • Standard erkélyes háromágyas szoba 9.300 Ft+IFA/fő/éj
Cím: 2800 Tatabánya, Szent Borbála út 11.

A szállások kizárólag a jelentkezési lapon foglalhatók!