vandorgyules.szeged@sk-szeged.hu

+36-20-281-4818

@magyarkonyvtarosokegyesulete

MKE 55. Vándorgyűlés

támogatók

Nemzeti Kulturális Alap

NKA logo

Szeged MEGYEI JOGÚ Város Önkormányzata

Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzat címer

Szegedi Tudományegyetem

SZTE címer

Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár

Szegedi Tudományegyetem Klebelsberg Kuno Könyvtára

SZTEKK logo szöveggel

Csongrád Megyei Könyvtárosok Egyesülete

CSMKE logo

Az MKE 2024. évi Vándorgyűlés arany fokozatú támogatója

Clarivate

A Clarivate hivatkozáskereső bibliográfiai adatbázisa a tudománymetriai elemzések nélkülözhetetlen alapja, amely feldolgozza minden tudományterület legfontosabb folyóiratait. Elsősorban szakirodalom keresésére alkalmas, illetve segítségével egyes kutatókra történő hivatkozásokat lehet megtalálni.

ebsco

Az EBSCO a világ egyik legnagyobb adatbázis szolgáltatja, felületén több, különféle tudományterületet feldolgozó adatbázist tesz elérhetővé.

Ebsco

Az MKE 2024. évi Vándorgyűlés bronz fokozatú támogatója

Central and Eastern European Online Library (CEEOL)

A Central and Eastern European Online Library (CEEOL) a bölcsészet-, humán- és társadalom-tudományok közép-, kelet- és délkelet-európai folyóiratainak és könyveinek teljes szövegű digitális repozitóriuma.

CEEOL

Qulto

A közgyűjteményi informatika és a tudásmenedzsment területén szerzett két évtizedes szakértelmünk esszenciája a Qulto®. Ezzel a márkanévvel jelöljük a kulturális és tudományos területeket lefedő szoftver, hardver és tartalom egységét megteremtő “kultver” megoldásainkat is. A Qulto® név egyben azt a filozófiát is jelöli amelynek sikereinket köszönhetjük: nyitottak vagyunk, és minden szinten hálózatokban és együttműködésekben gondolkodunk.
Qulto - Monguz Információtechnológiai Kft.

Arcanum Adatbázis Kft.

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Arcanum logo

L’Harmattan Könyvkiadó

Az 1999-ben alapított L’Harmattan Könyvkiadó küldetése az olvasói elmélyülés ösztönzése. A műveltség és a tudomány szinte minden területén magabiztosan tájékozódhatsz, ha megismered a L’Harmattan szerkesztői által gondosan válogatott kiadványokat.

Harmattan logó

Pre-Con

Cégünk fő tevékenységi köre a műtárgyvédelem, a restaurálás és a preventív konzerválás, ezen belül elsősorban papír és könyvrestaurálással, muzeális jellegű könyvgyűjtemények preventív konzerválásával foglalkozunk valamint tömeges iratmentéssel és iratfertőtlenítéssel foglalkozunk.

Suweco

Szakfolyóiratok, magazinok, napi sajtó, tudományos adatbázisok és könyvek egyik legnagyobb forgalmazója Közép-Európában.

Szakmai kiállítók térképe